2024. szeptember 16.
Ingyenes weboldalkészítés három magyar vállalkozásnak 2024-ben

Ingyenes weboldalkészítés három magyar vállalkozásnak 2024-ben

A Flybuilt idén újabb társadalmi felelősségvállalási pályázatot hirdet, amelynek célja, hogy segítse a magyar vállalkozókat online jelenlétük fejlesztésében. A kezdeményezés keretében három szerencsés projekt kap lehetőséget arra, hogy teljesen friss és üzletképes weboldalt kapjon ingyen, ami hozzájárulhat vállalkozásuk növekedéséhez és sikeréhez.

 

Ez az új pályázat a 2020-as hasonló kezdeményezés sikerére és tanulságaira épít. Akkor húsz vállalkozás kapott ingyenes weboldalkészítést, és a projekt kimagasló eredményeket hozott. Két sikeres vállalkozás azóta is töretlenül fejlődik, az egyik ilyen vállalkozás növényfuttató rendszereket és acélszerkezeteket telepít országszerte, továbbá egy családi vállalkozás, amelynek digitális rendelési folyamatai teljesen át lettek alakítva.

Magyarországon számos webdesigner tevékenykedik, azonban a tapasztalt szakemberek közül kevesen, mindössze 5-10% kínál ingyenes pályázati lehetőségeket. Ezek a lehetőségek is többnyire jótékonysági vagy non-profit projektekre korlátozódnak. Ennek fényében a Flybuilt különösen fontosnak tartja, hogy ismételten lehetőséget biztosítson a hazai vállalkozások számára, ezzel is támogatva a magyar vállalkozói szféra fejlődését.

 

Miért fontos egy weboldal egy vállalkozás számára?

Egy professzionális weboldal ma már alapvető eszköz egy vállalkozás sikeres működéséhez. Az online jelenlét lehetővé teszi, hogy a vállalkozás szélesebb közönséget érjen el, növelje márkaismertségét, és hatékonyan kommunikáljon ügyfeleivel. Emellett egy jól kialakított weboldal segíthet a vállalkozás versenyképességének növelésében, mivel az online térben való jelenlét lehetővé teszi a piaci trendekhez való gyors alkalmazkodást és az ügyféligények pontosabb kielégítését. A weboldal emellett egy fontos értékesítési csatornává is válhat, amely közvetlenül hozzájárulhat a bevételek növeléséhez.

 

A pályázat részletei és jelentkezés

A pályázatra való jelentkezés 2024. augusztus 30-ig nyitott, és a cég weboldalán található jelentkezési űrlap kitöltésével bármilyen cég vagy magánszemély részt vehet. A nyerteseket egy szakértői csapat választja ki, amely a vállalkozások innovációs képességét, növekedési potenciálját, társadalmi hatását, valamint a weboldal üzleti célú alkalmazását és fenntarthatóságát veszi figyelembe. Ezek a szempontok biztosítják, hogy a kiválasztott projektek valóban profitáljanak az új weboldal nyújtotta lehetőségekből.

A pályázatra bármilyen vállalkozás vagy magánszemély jelentkezhet, függetlenül az iparágtól vagy a tevékenység jellegétől. A kiválasztott három nyertes számára teljes körű weboldal-készítés biztosított, amely magában foglalja az egyedi design megalkotását, a technikai fejlesztéseket, valamint a tartalom optimalizálását. Emellett a nyertesek részt vehetnek egy személyre szabott digitális mentorációs programban, amely segít számukra a modern online eszközök hatékony használatában és vállalkozásuk digitális stratégiájának fejlesztésében.

A pályázat célja, hogy három vállalkozás számára lehetőséget biztosítson egy korszerű, üzletképes online jelenlét kialakítására. Ez az esély lehetőséget ad arra, hogy a kiválasztott vállalkozások még hatékonyabban érvényesülhessenek a digitális térben, és növeljék versenyképességüket a piacon. Jelentkezés és további részletek a pályázati oldalon található.

Megosztás

Vigyázzunk az adósvédőkkel!

Hello Gazdaság

Vigyázzunk az adósvédőkkel!

  • 2024.06.11

Új helyzetet teremthet a lakossági kamatstop megszűnése a második félévben. A követeléskezelők a bajba került ügyfelek figyelmét felhívják az úgynevezett adósvédő szervezetek sokszor kontraproduktív tevékenységére.

Kiderült, mi nyomasztja a legjobban a fizikai dolgozókat

Hello Gazdaság

Kiderült, mi nyomasztja a legjobban a fizikai dolgozókat

  • 2024.06.5

A magyar fizikai dolgozók életében egyszerre van jelen az elégedettség és a félelem – állapítja meg a Pannon-Work Zrt. felkérésére készült reprezentatív kutatás. A felmérésből kiderült az is, hogy a hazai kékgalléros munkavállalók mivel elégedettek, mi miatt aggódnak, s milyen változást tartanak fontosnak a helyzetüket illetően. Képet kapunk a különböző intézményekbe vetett bizalmi szintjükről és az álláskeresési preferenciáikról is.