2024. április 16.
Nőkre fókuszál Sörszövetség legújabb kisfilmje

Nőkre fókuszál Sörszövetség legújabb kisfilmje

Tokár Tamás műsorvezető, a tavalyi sikeres első rész után ezúttal újdonsült feleségével, Kovács (Chloé) Dorottya youtuberrel szerepel a Magyar Sörgyártók Szövetségének kisfilmjében.

kisfilm újabb eleme a Szövetség egy éve kezdődött széleskörű, folyamatos kommunikációjának, aminek célja megragadni a prémium sörök iránt megnövekedett figyelmet.

 

Tokár Tomi és Chloé főszereplésével készült az az új kisfilm, amely a nők és a sörfogyasztás kapcsolatát helyezi középpontba. A filmben újra szó esik a sörrel kapcsolatos tényekről és tévhitekről, amelyeket a tavaly év végén készült első filmben sorra vett Tomi a legnagyobb gyárak sörfőző mestereivel. Szó volt arról, hogy a sör nem hizlal, kalóriatartalma legtöbbszőr nem magasabb, mint más italoké, valamint arról is, hogy alapanyagai a szépségápolásban is segítségünkre vannak. Tomi és Dorottya a sörfőző mesterekkel készült beszélgetésük során a prémium sörök jellemzőit is sorra veszik.

 

A Magyar Sörgyártók Szövetsége az elmúlt években egyre erősebb kommunikációt folytat, amelyben nagy szerepet kap az edukáció. „A Magyar Sörgyártók Szövetsége küldetésének tekinti a sörkultúra fejlesztését, ezen belül a prémium sörfogyasztás népszerűsítését, és ennek kommunikációját. Ennek részeként kiemelt figyelmet fordítunk a sörpiaci újdonságok megismertetésére, valamint a prémiumsör és a minőségi gasztronómia kapcsolatának bemutatására – mondja dr. Kántor Sándor a szövetség igazgatója, aki egy éve a szervezet élén. – A tudatos és mértékletes sörfogyasztásra szintén nagy hangsúlyt helyezünk. Örülünk, hogy ebben is mindenhol partnerekre találunk."

 

A Sörszövetség a főbb közösségi média platformokon és a médiában is folyamatos jelen van hasznos tartalmakkal, illetve nemrég teljesen megújult a weboldala is. A honlapról, Youtuberól és a Facebook Sör Mi Több oldaláról is elérhető kisfilm pár nap alatt már közel 100 ezer emberhez jutott el, meghaladva a tavaly készült film sikerét is.

Megosztás